ŞEKERCİ EĞER DÜRÜSTSEN, ÇALIŞKANSAN ÖNCE BU SORUNU HALLET”

ŞEKERCİ   EĞER DÜRÜSTSEN, ÇALIŞKANSAN ÖNCE BU SORUNU HALLET”

Adalet ve Kalkınma Partisi Bandırma Belediye Başkan adayı Recep Şekerci dün akşam Sunullah Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Recep Şekerci ve ekibi 2019 vizyonunda Bandırma için projelerini anlatmaya devam ediyor. Seçim beyannamesinde göreve geldiklerinde içme suyu fiyatının yüzde 50’den daha fazla düşeceğini bir kez daha hatırlatan Şekerci CHP’li Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza’yı katılmış olduğu bir radyo programındaki röportajına istinaden eleştirdi. Şekerci konuşmasında “Kendi yeğeninin 75 bin lira belediyeye su, emlak, reklam vergisi borcu var Dursun Mirza ona bir işlem yaptırmıyor. Şimdi de çıkıp diyor ki tüm esnaflarımızın belediyeye borcu var.  40 lira, 50 lira borcu olan esnafın hesaplarına belediyeden haciz kararı koyduruyor, suyunu kestiriyor. Eğer dürüstsen, çalışkansan, deneyimliysen önce bu sorunu hallet diğer dürüst ve çalışkan esnafımızın hakkını yedirtme” dedi.

“KARŞIMDA CHP’NİN ADAYI YOK”

CHP’li aday Dursun Mirza’yı eleştiren Şekerci “Hayatında hiçbir başarıya imza atamamış, mevcut belediye yönetimde sorumlu olduğu taş ocağında ilgisizliğinden dolayı bir kişinin ölümüne sebep olmuş, buradan da denetimli serbestlik cezası var. Şimdi de çıkmış arkasında başka güçlerle sponsorlu aday olmuş. Benim karşımda CHP’nin adayı yok. Eğer Sn. Sedat Pekel aday olsaydı ben onla yarışırdım. Ama şimdi yarışacak CHP’li bir aday yok karşımda.” dedi.

“KADINA EL KALDIRAN ŞEREFSİZDİR”

Sosyal medyada sanal gündem oluşturup algı yönetimi yapmaya çalışan CHP’li aday Dursun Mirza’nın yandaşlarının iddialarını yalanlayan Şekerci “Kadına el kaldıran şerefsizdir bu kadar açık ve net söylüyorum. Allah’ıma çok şükür benim bir tane eşim var oda aslanlar gibi yanımda, eğer varsa eşi çıksın ona destek olsun. Benim bir tane evladım var üniversite 3.sınıf öğrencisi fırsat buldukça bize destek için seçim çalışmalarına katılıyor. Varsa getirsin. Çocuğu terk etmiş, kadını terk etmiş ben devamını söylemek istemiyorum zaten bütün Bandırma özel hayatı ile ilgili detayları biliyor. O yüzden sus ve alçalma.” Dedi.

“BELEDİYENİN TÜM İMKÂNLARINI KULLANIYOR”

Seçim çalışmalarında Belediyenin tüm imkanlarını Dursun Mirza’nın kullandığını belirten Şekerci “Belediyenin tüm sosyal imkânlarını kullanacaksın, her pazartesi ve Cuma rapor alacaksın, seçim çalışmalarını belediye başkan yardımcısı olarak yapacaksın, eğer delikanlıysan, eşitlikten adaletten, hukuktan bahsediyorsan, kendi deyimi ile devrimciysen, çıkıp bu güne kadar istifa ederdin, belediyenin imkanlarını kullanmadan istifa ederdin. 10 AAC 29 plakalı arabası dahi otopark ücreti vermemek için resmi araç olarak gözüküyor. Ama benim vatandaşım her girişte 2,5 TL bu resmi otopark mafyasına para ödüyor, ödemeyende haciz ile karşı karşıya geliyor. Şimdi de çıkmış diyor ki Erdek’te Hüseyin Aysan, İstanbul’da Kadir Topbaş istifa etti mi ki ben istifa edeyim. İşte aralarındaki farkı göremeyecek kadar deneyimsiz bu arkadaş.” dedi.

“BANDIRMA’NIN İL OLMASI İÇİN NE YAPTINIZ?”

Konuşmasında yeni büyükşehir yasası ile Bandırma’nın kazanacağı avantajları anlatan Şekerci “Büyükşehir ile il olmak elden gitti diyorlar. Hiçbir şey elden gitmedi. Bandırma’da 1 tane gerçekleştirdikleri proje var mı? Bandırma’da bıraktıkları bir eser var mı? Düzce, Yalova, Kilis, Osmaniye il oldu mu, oldu. Büyükşehire bağlı şartları yerine getiren bir ilçe il olamaz diye bir kanun mu var ? Sormak lazım 5 yıldır Bandırma’nın il olması için ne yaptınız? Eğer Bandırma şartları yerine getirirse ilde olur yaşabilir bir kentte. Biz Biga hattı ile yeni yatırımcıları Bandırma’ya getirebilmek için Baykom projesini hayata geçireceğiz. Siz ne yapacaksınız?” dedi.

“BELEDİYE 9 AYDA 1 MİLYON 910 BİN LİRALIK ARSA SATTI”

Şekerci mevcut yerel yönetimin reklam çalışmalarında kullandığı “satmadık, satın aldık” sloganlarını da eleştirdi.  Recep Şekerci konuşmasında “Hani satmadık satın aldık diyorlar ya oda yalan 9 Ayda 1 milyon 910 binlik arsa satışı gerçekleşti. Kime gerçekleşti bu satışlar çıksın Sn. Mirza açıklayabiliyorsa açıklasın.” dedi.

 



amet
29.03.2014 18:46:40
işte gerçek iş yapçak başkan adayı

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false